Αγιορείτικη συνταγή: Ψαροκεφτέδες με μπακαλιάρο

Μια συνταγή λόγω της ημέρας!

Υλικά:

1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο
ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα
1 κρεμμύδι πολτοποιημένο
1 μεγάλη ντομάτα
1 κουταλάκι ρίγανη
δυόσμος
αλάτι
πιπέρι

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Εκτέλεση:

Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον.
Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά.
Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.