Τετάρτη 20 Σεπτεμβρíου 2017 | 17:36
Τα πτερύγιά τους έτριβαν 200 καρχαρίες όταν αντίκρισαν στα νερά της Αυστραλίας ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών
Iδιαίτερος γάμος πραγματοποιηθήκε το Σάββατο στη Ναύπακτο καθώς ο γαμπρόςέφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία 19 λεωφορείων.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της δολοφονίας του ρώσου αρσιβαρίστα Αντρέι Ντραχιόφ ο οποίος υπήρξε και παγκόσμιος πρωταθλητής στους εφήβους το 2008.
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει όταν ένας κεραυνός χτυπήσει ένα ποτάμι. Και είναι συγκλονιστικό.
Ούτε έξυπνο ήταν, ούτε ανθρώπινο όταν ο Naiphum Promratee, 36 χρόνων και ενώ επισκεπτόταν βουδιστικό ναό, μαζί με τέσσερις φίλους του...

Ούτε έξυπνο ήταν, ούτε ανθρώπινο όταν ο Naiphum Promratee, 36 χρόνων και ενώ επισκεπτόταν βουδιστικό ναό, μαζί με τέσσερις φίλους του αποφάσισε να προκαλέσει μια αρκούδα, κρατώντας στα χέρια του τροφή και κουνώντας την μπροστά της.Όπως αναφέρεται οι μοναχοί κρατούν γύρω στις δύο δωδεκάδες άγριους αγριόχοιρους και έναν αριθμό αρκούδων σε ένα μικρό χώρο και επιτρέπουν στους επισκέπτες να ταΐζουν τα ζώα, όχι όμως και να τα κοροϊδεύουν.

Το ζώο σηκώθηκε στα πόδια του και τον άρπαξε, οδηγώντας τον μέσα στο «κλουβί» της.

Οι φίλοι του τότε προσπάθησαν να απασχολήσουν το ζώο με κάποιο μακρύ ξύλο και έτσι μπόρεσαν να μπουν και να σώσουν το φίλο τους.

Το θύμα υπήρξε πολύ τυχερό γιατί σπάνια θα μπορούσε κάποιος να επιζήσει από μια τέτοια επίθεση

Τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο…

Πηγή: MirrorΤο παράξενο περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε στο δρόμο σε μια νοτιοδυτική επαρχία της Κίνας όταν ένας άνδρας εθεάθη πάνω σε μια μηχανή...
Σελίδα 1 από 7

Live Radio Television

Κύλιση στην Αρχή